Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/4/1/livine4beauty.nl/httpd.www/wp-content/themes/jacqueline/fw/core/core.media.php on line 340 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/4/1/livine4beauty.nl/httpd.www/wp-content/themes/jacqueline/fw/core/core.media.php on line 341

De huid beschermt ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Stress, luchtverontreiniging, verkeerde voeding en zonlicht laten sporen achter op de huid. Persoonlijke verzorging is geen luxe, het is noodzaak!

De schoonheidsspecialiste van Livine4beauty analyseert uw huid. Geen mens is het zelfde, zo is ook geen huid gelijk. Wij kijken welke huidtype u heeft, welke behandeling en welk product daar het beste bij past. Zo wordt er een effectief en persoonlijk behandelplan opgesteld, met producten waarmee u thuis de werking van de behandeling voort zet en versterkt. Dit om de uitstraling van uw huid te verbeteren en uw gewenste resultaat te bereiken.

Uiteraard werken wij met de beste producten voor uw huid. In producten van [Comfort Zone] worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt die verwerkt zit in het product is bewust gekozen voor zijn maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. [Comfort zone] wordt geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

Samengevat is het een mooi, doorontwikkeld en vooral zuiver product dat de beste verzorging voor uw huid biedt.