Permanente Make-up

De ideale make-up oplossing!

Nooit geen uitlopende make-up meer of het bijwerken met een potloodje.
Lekker kunnen sporten of gebruik maken van de sauna of zwembad zonder je zorgen te maken of je make-up nog goed zit of dat ongemakkelijke gevoel als je onopgemaakt bent
.

Before-After-5
Hairstroke Techniek:
Hairstroke Techniek wordt ook wel haartjes techniek genoemd. Zeer natuurlijke ogende wenkbrauw! Er worden met een flinterdun naaldje haartjes getekend in de huid tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes.Powder brow techniek:
Powder brow techniek wordt ook wel schaduwtechniek genoemd. Geen strakke lijnen, maar meer alsof je wenkbrauw aangezet is met een poeder. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.
Eyeliner
Eyeliner:
Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd en dat geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.
Before-After-2
Lipliner
Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd of gecorrigeerd worden om ze meer symmetrisch te maken. Je kunt de kleur van je favoriete lipstick kiezen voor de lipliner die de contour van je lippen vormt of een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke lipline willen hebben, is dit de perfecte oplossing.

 

Prijslijst
OmschrijvingPrijs
Hairstroke Techniek295,-
Powder brow techniek295,-
Eyeliner onder en boven250,-
Eyeliner onder of boven150,-
Lipliner250,-

Copyrights © 2013 & All Rights Reserved by CoWorker Inc.